Σπουδαία νίκη για ΑΟΝΦ Ατταλο

0

Ο Άτταλος την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με 1-0.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά της, την καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη σε συνδυασμό με την δύναμη και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες, μπορούμε να πούμε ότι δίκαια έφτασε στο τρίποντο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα και παρά τις δυσκολίες από το βρεγμένο τερέν, οι παίκτες του Γρηγόρη Ροπόκη έβαλαν την μπάλα κάτω και με σωστή κυκλοφορία πήραν τα ηνία της αναμέτρησης περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Τρεις φορές άγγιξε το γκολ ο Άτταλος στο πρώτο μέρος, με τους Χρυσανθακόπουλο (απ ευθείας φάουλ στο δοκάρι), Γουδέλη και Μούτσα. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος απείλησε μια φορά με τον Κρικέτο.

Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για να φτάσουμε στο 68′ όπου ο Γουδέλης έστρωσε με ωραίο τρόπο στον Τσεκούρα ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό σουτ έξω απ την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Αθανασόπουλου κάνοντας το 1-0. Από κει και πέρα ο Άτταλος διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία έφτασε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς να απειληθεί ούτε μια φόρα.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Χρυσανθακόπουλος, Δούκας, Κορλιές, Μποζινάκης, Κουλόλι, Παπαδημητρίου(57′ Τσεκούρας), Ζυμάρης(66′ Παπαιωάννου), Γουδέλης(90′ Δαφνής), Μούτσα(76 Δημητρακόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Αθανασόπουλος, Τσακμάκας(46′ Διγενής), Σταμάτης, Ταγάρης, Κολοκοτρώνης, Κερτσούκου, Κακαμπάκος, Κούρβας(72′ Μπανταβάς), Κρικέτος(41′ Κόκκινος), Τσούκας, Αλεξόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΤα νέα της ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΗ γιορτή του Χαλκηδονικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.