«Με την κατάκτηση της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι»

0

Με άκρως προκλητικό τόνο για την Κύπρο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να κάνει «ενέσεις ηθικού» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΑΚΡ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποίησε ένα απόφθεγμα του Πασά Μεχμέτ το 1573 για την Κύπρο: «Υπάρχει μια έκφραση που είπε ο Μεχμέτ Πασάς προς τον πρέσβη της Βενετίας: Εμείς, με την κατάκτηση της Κύπρου, σας κόψαμε το χέρι, ενώ εσείς, στον πόλεμο του 1571, μας ξυρίσατε απλά τα γένια» τόνισε.

Για να προσθέσει με τον ίδιο προκλητικό τόνο: «Το χέρι που κόβεται δεν ξαναφυτρώνει, αλλά το μούσι που ξυρίζεται, ξαναβγαίνει πιο δυνατό».

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε πως παίζονται παιχνίδια εις βάρος της Τουρκίας αλλά τα παιχνίδια αυτά θα τα κόψει από τη ρίζα και πως η Τουρκία, σε κάθε περίπτωση, θα βγει δυνατή.

Πηγή:iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Η σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας στην Ριζούπολη!
Επόμενο άρθροΈφαγε ξύλο ο δολοφόνος της Δώρας – Αποφυλακίστηκε με το “νόμο Παρασκευόπουλου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.