Έφαγε ξύλο ο δολοφόνος της Δώρας – Αποφυλακίστηκε με το “νόμο Παρασκευόπουλου”

0

Άγρια επίθεση δέχθηκε κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Συγγενείς του θύματος, αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό γύρω του και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσουν συγκρατώντας τη μητέρα του θύματος που φώναζε με λυγμούς «θάνατος στον δολοφόνο» και τον πατέρα, ο οποιος φώναζε «αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή και μεταφορά 37,5 κιλών κάνναβης. Καταδικάστηκε σε ποινή 20 χρόνων και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Χαλκίδας το Μάιο του 2017, έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής του και εκμεταλλευόμενος το νόμο Παρασκευόπουλου.

Νωρίτερα, συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο των ανακριτών, μόλις είδαν τη μεταγωγή του κατηγορούμενου, άρχισαν να τον βρίζουν, φωνάζοντας «αλήτη, δολοφόνε» και να τρέχουν απειλητικα προς το μέρος του.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και ο κατηγορούμενος κυκλώθηκε από αστυνομική δύναμη για να γλιτώσει από το λιντσάρισμα.

Οι αστυνομικοί τρέχοντας έβαλαν τον 58χρονο στο κτίριο εμποδίζοντας την είσοδο σε οποιονδήποτε άλλον.

Ο 58χρονος που φαίνεται να έχει ομολογήσει ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχικά κατάσταση και για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Προηγούμενο άρθρο«Με την κατάκτηση της Κύπρου σας κόψαμε το χέρι»
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου “ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” στο Αίγιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.