“Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω”

0

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό στο Ρέθυμνο, όπου ένας 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 21χρονο αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη που έκανε τη νεκροψία στη σορό του άτυχου νέου, διαπιστώθηκαν πάνω από 60 μαχαιριές ενώ το θύμα υπέκυψε ύστερα από ραγδαία απώλεια αίματος οφειλούμενη σε πλήξη της δεξιάς καρωτίδας.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής στο Flashnews, ούτε έχει δει αλλά ούτε έχει ακούσει ανάλογο περιστατικό και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω».

Σημειώνει πως ο αδελφοκτόνος πέθανε από κατάποση υγρών μπαταρίας και ποντικοφάρμακου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια τσακωνόντουσαν συχνά με τον 28χρονο να κλείνει τις περισσότερες φορές τον 21χρονο στο δωμάτιο και να κατεβαίνει στην αποθήκη για να μην αντιδικήσει μαζί του.

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, ο 28χρονος άρπαξε έναν μπαλτά και μαχαίρωσε τον 21χρονο, που κοιμόταν μπρούμυτα, στο αυχένα, όταν ο δεύτερος γύρισε ανάσκελα από το χτύπημα ο 28χρονος του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στην καρωτίδα. Στη συνέχεια τον κλείδωσε στο δωμάτιο, όπως έκανε πάντα, και κατέβηκε στο υπόγειο όπου αυτοκτόνησε.

Όπως όλα δείχνουν αιτία ήταν η πρόθεση της οικογένειάς του να κινηθεί διαδικασία αναγκαστικού εγκλεισμού σε ψυχιατρείο για τον 28χρονο, καθώς είχε νοσηλευθεί και στο παρελθόν, αλλά αρνούνταν να λάβει την θεραπευτική αγωγή του.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 28χρονος το αντελήφθη και αποφάσισε να σκοτώσει τον αδερφό του.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Λύσανδρου Γεωργαμλή
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.