Συνέντευξη του Λύσανδρου Γεωργαμλή

0

Συνέντευξη έδωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ) κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής στο αθλητικό σάιτ sportdog και στον Χρήστο Κωνσταντινίδη.

Η συνέντευξη ήταν αθλητικού περιεχομένου αλλά ο κ. Γεωργαμλής αναφέρθηκε σε ερώτηση του δημοσιογράφου στο θέμα του γηπέδου και τον δήμαρχο κ. Αρη Βασιλόπουλο.

Συγκεκριμένα:

Δημ.: Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και της «Ένωσης Δημοτών». Οπότε, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα νέα εμπόδια που αίρονται στην περιοχή σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ και την υπογειοποίηση. Ως γνωστόν έχουν γίνει απανωτές προσφυγές και στην τελευταία 56 πολίτες ζητούν την ακύρωση της οικοδομικής άδειας της Αγιά Σοφιάς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν. Τα πράγματα όμως έχουν ακολουθήσει νόμιμες διαδικασίες σε όλες τις περιπτώσεις και έχω την εντύπωση, ότι η ΑΕΚ θα δικαιωθεί ξανά. Πιστεύω, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ολοκλήρωση του έργου. Πρόσφατα, δε, λύθηκαν όλες οι απορίες του κόσμου για την κυκλοφοριακή ρύθμιση», υπογραμμίζει.

-Δημ.: Κληθείς να σχολιάσει την περίφημη ανάρτηση του δήμαρχου, Άρη Βασιλόπουλου με αφορμή την τραγωδία που υπέστη η Δυτική Αττική λόγω των καταστροφών από τα φυσικά φαινόμενα, ο παλαίμαχος της ΑΕΚ θέλει να πιστεύει, ότι το μήνυμα του τοπικού… άρχοντα δεν είχε να κάνει με το γήπεδο της Ένωσης.

«Ελπίζω να μην εννοούσε κάτι που αφορούσε το γήπεδο. Γιατί ο παραλληλισμός και μόνο είναι ατυχέστατος», κατέληξε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθρο#Rena_SOS
Επόμενο άρθρο“Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.