Γέρακας: 16χρονος μαθητής αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα…

0

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 16χρονος, μαθητής Β’ Λυκείου, από τον Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιστοσελίδα katechaki.gr, ο ανήλικος μαθητής έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα.

Σημειώνεται πως το ύψος από το οποίο έπεσε ο νεαρός μαθητής ήταν τα 11 μέτρα., ενώ τουλάχιστον ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο μαθητή για κάποια μέτρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος του 16χρονου ήταν ακαριαίος.

Τέλος, συμμαθητές του άτυχου 16χρονου από το 2ο Λύκειο Γέρακα κατέθεσαν ότι τις τελευταίες ημέρες ο συμμαθητής τους φαίνονταν ιδιαίτερα θλιμμένος.

Πηγή: Iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή; Μπορεί και να έπεσε από τον βράχο λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για το Αρκάδι από τους Κρήτες ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.