Αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ΝΦ-ΝΧ

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΘΕΜΑ: Αίτημα της  Ένωσης  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  για συνάντηση

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

-Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε πως τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας συμπεριλαμβάνονται στην επέκταση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων .

-Για το θέμα αυτό καθώς και άλλα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων επιθυμούμε άμεσα συνάντηση μαζί σας. Τα θέματα που θέτουμε προς συζήτηση είναι:

-Η αναιτιολόγητη, κατά την εκτίμησή μας, νέα  μείωση του ποσού  της τακτικής επιχορήγησης  του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης   για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

-Η από 6.6.2017 με αρ.πρωτ. 13356/17 πρόταση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  προς τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) και τις σχολικές επιτροπές του Δήμου σχετικά με τη χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων.

-Η Υπουργική Απόφαση που αφορά την Επέκταση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” και σύσταση, συγκρότηση και έργο των Επιτροπών Παραλαβής στις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα”

-Εργασίες στις σχολικές μονάδες και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

-Η έκτακτη επιχορήγηση των 30.000 ευρώ του Δήμου  στα σχολεία

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

  Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γούλας                                                          Νίκος Τσορβάς

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΤο απόλυτο η ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.