Το απόλυτο η ΦΕΑ

0

Τι κι αν αγωνίστηκε σε πλαστικό δάπεδο, αντί για παρκέ που συνηθίζεται στο 99% των κλειστών γυμναστηρίων; Η ΦΕΑ δεν …μάσησε ούτε σε αυτό και σαν σίφουνας πέρασε από την Πετρούπολη, όπου το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου κέρδισε στο κλειστό της Αγίας Τριάδας την Ίριδα Πετρούπολης με σκορ 62-94, έκανε το 6/6 και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων και από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης φάνηκε όχι μόνο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Δύο πράγματα που σκεπτόντουσαν οι περισσότεροι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο ήταν ποια θα είναι η τελική διαφορά κι αν η ΦΕΑ θα έφτανε τους 100. Εν τέλει η τελική διαφορά ήταν στους +32 και η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έφτασε μέχρι τους 94 που αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στις βολές θα είχε φτάσει την …κατοστάρα!

Με τον Βασίλη Αφαλίδη για πρώτη φορά στην σύνθεσή της ύστερα από τον τραυματισμό του και τους Κώστα Ρωμοσιό (20π.), Αλέξανδρο Στεργιάκη (17π.), Γιώργο Δεληγιάννη (19π.)να αποτελούν τα πρώτα βιολιά, η ΦΕΑ χάρη στην πολύ καλή της άμυνα και εκμεταλλευόμενη στο έπακρον τα λάθη και την αστοχία των αντιπάλων της προηγήθηκε με 18 πόντους από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (8-26).

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ενώ οι γηπεδούχοι με τα τρία τρίποντα συμμάζεψαν κάπως την εις βάρος τους διαφορά, με το ημίχρονο να λήγει 25-49 με τρίποντο του Δεληγιάννη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΦΕΑ έφτασε την διαφορά πάνω από τους 30 πόντους (32-63, 37-68), ενώ στην τελευταία περίοδο ένα καλάθι και φάουλ του Θανάση Τριχιά έφερε την ομάδα του στο +34 (47-81). Στα τελευταία λεπτά ο Καρατζάς έριξε στην μάχη πλην του Αφαλίδη όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του με τον νεαρό Γιώργο Καρβέλη να κλέβει την παράσταση τελειώνοντας το ματς με 6 πόντους και πολύ καλή παρουσία.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω την επόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 8:15 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαλανδρής, Καλογεράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-26, 25-49 (ημίχρονο), 46-73, 62-94.

ΙΡΙΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. (Κοντός, Μαντανίκας): Πουρνάρας 12 (1), Λυσανδρόπουλος 4, Μπίλης 7 (2), Βούρτσας 11 (2), Γονιδάκης 4, Θωμαδάκης 2, Τσατσάνης Π. 2, Καραδήμας 5 (1), Κιούκης 9 (1), Φανουργάκης 2, Καλλιμάνης 4.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης, Ρωμοσιός 20 (1), Μαστρογιάννης, Λουφόπουλος, Στεργιάκης 17, Τριχιάς 10 (1), Τσεκούρας, Δεληγιάννης 19 (3), Μπάτσος 3, Γιαννουλάκος 8, Καρβέλης 6, Καραλευθέρης 11.

Προηγούμενο άρθροΑίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΑπό που προήλθε η ραδιενέργεια στην Ελλάδα;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.