Νέα στοιχεία για τον φόνο στην Ριζούπολη

0

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν προκύψει στην έρευνα για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μέσα στο β’ νεκροταφείο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο νέες μαρτυρίες και ένα αντικείμενο που βρέθηκε φέρνουν την ΕΛΑΣ πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό «πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο».

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι, κατέθεσαν στις αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια απέφυγε να διευκρινίσει αν πρόκειται για τη τσάντα ή το πορτοφόλι της άτυχης 32χρονης και προσέθεσε ότι το στοιχείο αυτό μαζί με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Προηγούμενο άρθροΤα Λαϊκά στρώματα στις ουρές…
Επόμενο άρθρο«Απαντήσεις σε όλα για την υπογειοποίηση»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.