«Απαντήσεις σε όλα για την υπογειοποίηση»

0

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για την εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την υπογειοποίηση.

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έδωσαν όλες τις απαντήσεις για την υπογειοποίηση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα συνδυαστούν με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος ανέλυσαν στους παρισταμένους με κάθε λεπτομέρεια την κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εκπονηθεί και εξήγησαν γιατί αυτή η λύση που προτείνει η ΑΕΚ είναι η μόνη βιώσιμη για την πόλη.

Ο κ. Ζέκος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει το έργο στην πόλη, ενώ ο κ. Ανδριόπουλος αναφέρθηκε σε παρόμοια έργα που έγιναν στην Ευρώπη (π.χ. γήπεδα Τότεναμ και Αθλέτικ Μπιλμπάο) και που ήδη δίνουν «ανάσα» σε αστικές περιοχές με μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση. Ειδικά ο project manager του έργου αναφέρθηκε στα περίπου δέκα στρέμματα έξτρα χώρου που θα δημιουργηθούν πέριξ του γηπέδου, ενώ κάλεσε τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς να συνεργαστούν και με «αιχμή» το μεγάλο αυτό έργο να απαιτήσουν από τις αρμόδιες αρχές να φτάσει άμεσα στον Περισσό η γραμμή 4 του Μετρό.

Στο πάνελ της εκδήλωσης πλαισίωσαν τους κκ. Ανδριόπουλο και Ζέκο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Νίκος Στράτος, ενώ την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου και το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Μαρινάκης. Παρόντες επίσης ήταν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και απλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλαθλοι που επέδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για όσα ειπώθηκαν.»

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση

Προηγούμενο άρθροΝέα στοιχεία για τον φόνο στην Ριζούπολη
Επόμενο άρθροΕτήσια Γενική Συνέλευση Εθελοντών Π.Π.Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.