Επιτυχίες στις πανελλήνιες αθλητών της ΦΕΑ

0

Μπάσκετ και διάβασμα συνδύασαν οι Παναγιώτης Ρήγκος, Χάρης Λιναρίτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πέτρος Ψαλτάκης, Γιώργος Λουπέτης και Παναγιώτης Νικολός που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται κάνοντας περήφανους άπαντες στην ΦΕΑ.

Οι έξι καλαθοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχαν ως στόχο όχι απλά να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις για να δώσουν, αλλά για να μπορέσουν να μπουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Και οι έξι εξ αυτών τα κατάφεραν. Είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται μετά την ανακοίνωση των βάσεων την Πέμπτη 24 Αυγούστου το πρωί. Φυσικά οι έξι νεαροί με την επιτυχία τους έκαναν περήφανους τόσο τους γονείς τους, όσο και τους ανθρώπους της ΦΕΑ.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τους έξι αθλητές της ομάδας για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων και συγκεκριμένα συγχαίρει τους:

 

Παναγιώτη Ρήγκο για την επιτυχία του στην σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο Πατρών.

Χάρη Λιναρίτη για την επιτυχία του στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στα ΤΕΙ Κρήτης.

Κυριάκο Παπαδόπουλο για την επιτυχία του στην σχολή Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής στα ΤΕΙ Πειραιά.

Πέτρο Ψαλτάκη για την επιτυχία του στην σχολή Μηχανικών Αυτοματισμού στα ΤΕΙ Πειραιά.

Γιώργο Λουπέτη για την επιτυχία του στην σχολή Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής στα ΤΕΙ Χαλκίδας.

Παναγιώτη Νικολό για την επιτυχία του στην σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων στα ΤΕΙ Καλαμάτας.

Προηγούμενο άρθροΚλινικά νεκρή η Ελληνίδα μητέρα- θύμα της Βαρκελώνης
Επόμενο άρθροΞεκινά η Ακαδημία Μπάσκετ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.