Βίντεο: Despacito με κλαρίνο & 10 είδη ανθρώπων στο ελληνικό πανηγύρι!

0
Mπορεί η Βουγιουκλάκη να τερμάτισε πρώτη (σε δόξα, χρήμα και υστεροφημία), αλλά η Ξανθιά Αγαπημένη Παναγιά του έθνους πέρασε πολύ καλύτερα. Ακόμη και αν, πως έχει δηλώσει, 'οι περισσότεροι άνδρες με αντιμετώπιζαν σαν την Ρίτα Χέιγουορθ: κοιμόντουσαν με την Λάσκαρη και ξυπνούσαν με την Ζωή...

Θα γινόταν κάποια στιγμή. Το γιγαχίτ του φετινού καλοκαιριού (αν το μισείτε σας κατανοούμε) αφού έπαιξε δισεκατομμύρια φορές με την αυθεντική του μορφή σε μπαρ, καφέ, μπιτσόμπαρα, λεωφορεία και οπουδήποτε αλλού, ήρθε η ώρα να παιχθεί και σε έναν αυθεντικά ελληνικό χώρο διασκέδασης με αυθεντικά ελληνική μορφή: σε πανηγύρι. Παιγμένο φυσικά με κλαρίνο.

Πάντως ο κλαριτζής πονάει στο παίξιμο του, οι λατίνοι δημιουργοί του αυθεντικού κομματιού θα το εκτιμούσαν δεόντως. Τώρα πάντως στη λίστα μπορείτε να προσθέσετε και αυτό:

ΠΗΓΗluben.tv
Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Νεκρός ο μακελάρης της Βαρκελώνης
Επόμενο άρθροΝεκροί και αγνοούμενοι από σεισμό στο νησί Ίσκια της Ιταλίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.