Επίσημο: Νεκρός ο μακελάρης της Βαρκελώνης

0

Νεκρός είναι ο δράστης της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη, Γιουνές Αμπουγιακούμπ, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα η καταλανική Αστυνομία.

Ο 22χρονος Μαροκινός σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά στην κωμόπολη Σουμπιράτς, 45 χιλιόμετρα δυτικά της Βαρκελώνης.
Πυροτεχνουργοί χρησιμοποιούν αυτή την ώρα ρομπότ ώστε να ελέγξουν τη σορό του τρομοκράτη, καθώς φαίνεται πως ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.

Ο Αμπουγιακούμπ, γεννηθείς στο Μαρόκο, ήταν ο οδηγός του ημιφορτηγού που εισέβαλε στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας, στην τουριστική καρδιά της Βαρκελώνης, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 100.

Κατάφερε να διαφύγει πεζός μέσα στον πανικό και στη συνέχεια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν νεαρό άνδρα προκειμένου να του κλέψει το αυτοκίνητο και να εγκαταλείψει την πόλη. Κατά τη διαφυγή του συνάντησε ένα σημείο ελέγχου, επιτάχυνε και χτύπησε έναν αστυνομικό, προτού εγκαταλείψει το όχημα στα περίχωρα της πόλης. Η σορός του δολοφονημένου νεαρού βρέθηκε στο πίσω κάθισμα.

ΠΗΓΗthinknews.gr
Προηγούμενο άρθροΖωή Λάσκαρη: Το κομμένο μουστάκι και η αιωνιότητα…
Επόμενο άρθροΒίντεο: Despacito με κλαρίνο & 10 είδη ανθρώπων στο ελληνικό πανηγύρι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.