Βίντεο: Εως και 300 πρόσφυγες θα φιλοξενήσει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

0

Στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (05/07) το βράδυ με 16 θέματα ημερησία διάταξης (δείτε ΕΔΩ τα θέματα), συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα το θέμα: “Έγκριση συνεργασίας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την υλοποίηση προγράμματος στέγασης προσφύγων σε ενοικιαζόμενες κατοικίες.

Δείτε σχετικά:Βίντεο με την Δημόσια διαβούλευση για την φιλοξενία προσφύγων

Το πρόγραμμα φιλοξενίας χρηματοδοτεί η Ε.Ε. μέσω της Ύπατης αρμοστείας του Ο.Η.Ε. Την διαχείριση καθώς και την επιλογή συμβασιούχων θα την κάνει ο Δήμος μέσω της Κοινωφελούς επιχείρησης…

Η συζήτηση άνοιξε με την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για το πρόγραμμα από την εκπρόσωπο του γραφείου στην Ελλάδα της Ύπατης αρμοστείας του Ο.Η.Ε, έγιναν ερωτήσεις από τους συμβούλους, απάντησε ο δήμαρχος και έκλεισε την συζήτηση πάλι η εκπρόσωπος της Υ.Α. του ΟΗΕ με τις δικές της απαντήσεις.

Δείτε στο βίντεο-απόσπασμα λεπτομέρειες της φιλοξενίας των έως και 300 προσφύγων (όριο 50 σπίτια x 6 άτομα):

 

Προηγούμενο άρθροΔ.Σ.-Βίντεο: “Τι είπαν για την απομάκρυνση του σταθμού απορριμάτων από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας”
Επόμενο άρθροΜπράβος σκότωσε στο ξύλο 23χρονο Αμερικανό σε μπαρ στην Ζάκυνθο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.