Φθιώτιδα: Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο!

0

Πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, με θύμα έναν άνδρα που βρέθηκε τυχαία, νεκρός στην άκρη του δρόμου. Ο άνδρας έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε παρασυρθεί και από αυτοκίνητο.

Το αποτρόπαιο έγκλημα ανακάλυψε περαστικός, κάτοικος της περιοχής, που έκανε τον πρωινό του περίπατο στις 06:30 της Κυριακής, όταν αντίκρισε τον άτυχο άνδρα κατακρεουργημένο σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και όπως αποδείχθηκε πρόκειται για άνδρα που κατοικούσε στη Γλυφάδα, βαυαρικής καταγωγής, 57 ετών, ο οποίος, κατά τις πρώτες πληροφορίες, ασχολούνταν με τις οικοδομές.

Εντύπωση προκαλεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε βρεθεί προσχεδιασμένα στην περιοχή, καθώς δεν έκανε διακοπές και δεν είχε νοικιάσει κάποιο ξενοδοχείο ή δωμάτιο στην περιοχή.

Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι το θύμα παραπλανήθηκε και μεταφέρθηκε από τους μετέπειτα δολοφόνους του στο συγκεκριμένο σημείο από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και το κινητό του το οποίο ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.

 

Πηγή: tvstar.gr

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: 4ο καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση της “Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.