ΦΕΑ: 4ο καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ

0

Το καλοκαίρι ήρθε και η ΦΕΑ διοργανώνει το 4ο καλοκαιρινό καμπ που απευθύνεται σε αθλητές και σε όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης μας.

Αγόρια και κορίτσια, μαθαίνουν και διασκεδάζουν μέσω της καλαθοσφαίρισης, ενώ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των παιδιών, θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις ανά γκρουπ 6-7 αθλητών για την ατομική τους βελτίωση. Από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου 2017 κι από 3 έως τις 7 Ιουλίου, με την εγγύηση του  συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τα παιδιά μπαίνουν στη …δροσιά του παιχνιδιού!

Μπορείτε να επιστρέφετε την αίτηση που βλέπετε παρακάτω στο  κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας Δευτέρα 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ., Παρασκευή 4:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα 9:00 π.μ. – 1:30 μ.μ.,  ή  τηλεφωνικά.

Πληροφορίες: 6977 441461

Προηγούμενο άρθροΔίστομο: Το βίντεο που ο Μ. Γλέζος κάνει στην άκρη το “φράγμα” της  Ζωής…
Επόμενο άρθροΦθιώτιδα: Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.