Σιμουλτανέ με τον GM Γιάννη Νικολαϊδη και Παιδικοί Αγώνες στο ΣΟΝΦ

0

Την Κυριακή 11 Ιούνη πραγματοποιήθηκε αγώνας σιμουλτανέ του Διεθνούς Γκρανμετρ Γιάννη Νικολαϊδη, ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 12 νεαρούς σκακιστές του συλλόγου επιλεγμένους από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Οι παρτίδες παίχθηκαν με συνθήκες κανονικών αγώνων (χρόνος σκέψης, καταγραφή κινήσεων κτλ). Ο Γιάννης Νικολαϊδης ήταν πρωταθλητής Ελλάδας το 1995, μέλος της Εθνικής μας Ομάδας για πάνω από μια δεκαετία, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Ανδρών.

Απέναντί του δοκίμασαν τις δυνάμεις τους οι Βογιατζής Γιώργος, Δεληγιάννης Νικόλας, Θανασούλας Χρήστος, Θανάτης Θωμάς, Θεοχάρης Χρήστος, Μωραϊτης Κωνσταντίνος, Ντάλα Κωνσταντίνα, Παπαευσταθίου Σπύρος, Παρασκευϊδης Αριστείδης, Τσαγκάρης Πέτρος, Τσαντές Κωνσταντίνος και Χατζήβεης Στέλιος.

Φυσικά χάσανε όλοι, όμως κατά γενική ομολογία ο αγώνας αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη και εξαιρετικά διδακτική εμπειρία για όλους τους. Για την ιστορία, η τελευταία παρτίδα που τελείωσε ήταν της Κωνσταντίνας Ντάλα, 14 ετών, που ήδη αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του ΣΟΝΦ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Νικολαϊδη για τον αγώνα και το ΔΣ του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς για τη διάθεση του πολύ όμορφου χώρου του.

Παιδικοί Αγώνες στο ΣΟΝΦ

Την Κυριακή 11 Ιούνη πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο παιδικό τουρνουά γρήγορου σκακιού της περιόδου που σήμανε το τέλος των προπονήσεων γι αυτήν την σχολική χρόνια στα φυτώρια του συλλόγου μας.

Συμμετείχαν 31 παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν με πολύ κέφι, χωρισμένα σε δύο ομίλους με βάση την ηλικία τους

Στον πρώτο όμιλο (Α-Β-Γ Δημοτικού) την πρώτη θέση κατέλαβε η Νεφέλη Θανάτη, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Αντώνης Μπουρβάνης, Νικόλας Βαλέρης & Χρήστος Σφυρής.Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για Αναστασία Τσελεμέγκου και Κωνσταντίνο Ζαφειρίου.

Στον δεύτερο όμιλο (Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού και Γυμνάσια) είχαμε :
1η θέση και Χρυσό μετάλλιο: Χατζηγεωργής Γιάννης 4,5/5
1ο κορίτσι Γκαραβέλα Ρωμυλαία 4/5
2η θέση και Ασημένιο μετάλλιο: Μπιμπίκας Γιώργος 3.5/5
3η θεση ισοβάθμια οι: Ζωνουδάκης Ιωάννης, Τσουκαράκης Δημήτρης & Τζήκας Ανέστης

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΣΟΝΦ συνεχίζει!

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΣΟΝΦ συνεχίζει και το καλοκαίρι! Από 19-23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο Νεανικό Θερινό Τουρνουά του ΣΟΝΦ ενώ ο Θοδωρής Καλογριδάκης θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα κάτω των 18 που πραγματοποιείται από 25 Ιουνίου – 2 Ιουλίου στο Ρίο της Αχαΐας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία! Μπορείτε να παρακολουθείτε την προσπάθειά του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης που θα αναμεταδίδει ζωντανά τις παρτίδες μέσω του ίντερνετ.

Ταυτόχρονα η ομάδα μας ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την τελική φάση του 45ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α Εθνικής κατηγορίας, στην οποία ο ΣΟΝΦ θα συμμετάσχει για 3η φορά . Οι αγώνες θα γίνουν στο Ρίο της Αχαΐας από 3 – 8 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την αποστολή του ΣΟΝΦ θα δοθούν τις επόμενες μέρες

Προηγούμενο άρθροΤο τελευταίο αντίο στην Καίτη Παπανίκα (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤραγωδία σε ουρανοξύστη στο Λονδίνο (Live εικόνα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.