Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Παπανίκα (Βίντεο)

0

Ο κόσμος του θεάματος είναι από χθες φτωχότερος μετά την απώλεια της Καίτης Παπανίκα. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Σήμερα το πρωί, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την Καίτη Παπανίκα, με την εξόδιο ακολουθία να τελείται σε μοναστήρι της Βαρυμπόμπης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tatiana Live.

Στην κηδεία βρέθηκαν λίγοι, οι οποίοι χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στο τελευταίο αντίο στην ηθοποιό. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησαν και οι καλοί της φίλοι Κώστας Βουτσάς, Σπύρος Μπιμπίλας και Άννα Φόνσου με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε τι ανέφεραν οι συνάδελφοι της εκλιπούσας και όσα προβλήθηκαν στη σημερινή εκπομπή.

ΜΕΣΩhttp://www.peoplegreece.com/article/telefteo-antio-stin-keti-papanika/
Προηγούμενο άρθροΤι ζούμε; – “Πολάκης: Επιβάλλονται οι πυροβολισμοί στον αέρα!”
Επόμενο άρθροΣιμουλτανέ με τον GM Γιάννη Νικολαϊδη και Παιδικοί Αγώνες στο ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.