Βίντεο-σοκ: Πατέρας έδερνε με χαστούκια και κλωτσιές την 14χρονη κόρη του στην Κρήτη

0

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο που έχει καταγράψει την βία που ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα μία 14χρονη από την Κρήτη.

Στο βίντεο από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο 56χρονος πατέρας στο σπίτι, φαίνεται το κοριτσάκι να δέχεται φριχτή κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα που την δέρνει ανηλεώς με χαστούκια και κλωτσιές.

Το τέλος στην κακοποίηση μπήκε όταν η μητέρα του κοριτσιού αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Χτυπούσε την κόρη του με ράβδο
Οι εφιαλτικές διαστάσεις της κακοποίησης αποκαλύφθηκαν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο πατέρας χτυπούσε την κόρη με γρονθοκοπήματα, την έδερνε με ξύλινη ράβδο, το κορίτσι έφερε εκχυμώσεις στο σώμα, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, ακόμα και κοντά στα μάτια.

Τρεις μέρες στο σπίτι
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας κράτησε την 14χρονη για τρεις μέρες στο σπίτι μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό για να μην δει κανείς τα βάναυσα ίχνη κακοποίησης.

Η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την υπόθεση όταν όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο πατέρας, ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.

Ο εφιάλτης κράτησε 18 χρόνια
Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 56χρονος κακοποιούσε για 18 χρόνια τα παιδιά και τη σύζυγό του. Όπως κατήγγειλε η μητέρα ο πατέρας κακοποιούσε τα τέσσερα παιδιά του απ’ όταν εκείνα περπατούσαν είτε τιμωρώντας τα, βάζοντάς τα να κάτσουν για μισή ώρα σε ένα καρεκλάκι στα κεραμίδια, είτε χτυπώντας τα βάναυσα.

Θύμα της βίας του έπεφτε, όπως είπε, και η ίδια καθώς κάθε φορά που αντιδρούσε ο 56χρονος τη ξυλοκοπούσε χρησιμοποιώντας κυρίως ένα πλάστη.

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Πλακώθηκαν” σε αγώνα 8χρονων!
Επόμενο άρθρο«Τον Ιούνιο η άδεια και άμεσα τα έργα»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.