Βίντεο: Η «αλλεργία» του Δημάρχου στον Τύπο & οι «αδιάβαστοι» της αντιπολίτευσης

Γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας για το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης

(24/05) και δημοσιεύσαμε σχετικό βίντεο (δείτε ΕΔΩ), για τους Βαρύτατους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος για τοπικούς δημοσιογράφους (ΧΩΡΙΣ να κατονομάσει) στην αρχική ομιλία του και γενικά την «αλλεργία» που έχει στον τύπο και τα ΜΜΕ (εξαιρούνται βεβαίως τα δικά του Blogs)…

Δυστυχώς όμως, ο κ. Δήμαρχος μάλλον «βρίσκει και τα κάνει» στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Είναι κοινώς παραδεκτό από όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, ότι η αντιπολίτευση του δήμου –με ελάχιστες εξαιρέσεις– δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σταθεί απέναντι στην διοίκηση του κ. Βασιλόπουλου και να εξασκήσει τον ρόλο της.

Μια διοίκηση, η οποία με απύθμενο θράσος, αμετροέπεια, αλαζονεία, «καταγγελίες» και με «χωροφύλακα» τον πρόεδρο του Δ.Σ. που ως «άλλος πρόεδρος του ανωτάτου σοβιέτ» εντείνει την διχαστική νοοτροπία της…

Για παράδειγμα, οι πιο «φωνακλάδες» της αντιπολίτευσης του Δήμου, οι κ.κ. Γιώργος Αράπογλου & Γιάννης Τομπούλογλου, προσπάθησαν να «συγκρουστούν» με την διοίκηση, αλλά… πιάστηκαν πάλι αδιάβαστοι και… έκαναν «μάγκα» τον κύριο Δήμαρχο!

Δείτε το σχετικό βίντεο
Εφημερίδα Fx-news -Διαβάστε on-line το νέο τεύχος
Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την για να δείτε την εφημερίδα ή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.