Ποιητική βραδιά από την ΟΑΣΗ

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο φυσιολατρικός και πολιτιστικός σύλλογος “ΟΑΣΗ” υποδέχτηκε την Άνοιξη με μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που έγινε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου και η οποία μας έδωσε ένα πρώτο ικανό δείγμα των εκδηλώσεων που θα επακολουθήσουν. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν υψηλού επιπέδου ποίηση και ωραία μουσική. Οι στίχοι και οι νότες συνοδοιπορώντας αρμονικά δημιούργησαν μιαν αισθαντικό και ταυτόχρονα πνευματικό περιβάλλον προς τέρψη των παρευρισκομένων.

Η βραδιά ξεκίνησε με καλωσόρισμα και κέρασμα των παρευρισκομένων από την υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κυρία Αρετή Παπαδοπούλου και την ειδική γραμματέα κυρία Δήμητρα Γιαννακάκη. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε τα παρευρισκόμενα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, τονίζοντας ότι υπάρχει η θέληση ο σύλλογος να προσφέρει σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Νίκος Ταβουλάρης, γενικός γραμματέας του συλλόγου και έφορος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στην Ποίηση και τη σημασία της και καλωσόρισε τους συμμετέχοντες ποιητές και τους ακροατές, τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής και της δημιουργίας πολιτισμού σε μια διαδραστική διαδικασία μεταξύ δημιουργών – ποιητών και κοινού.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια μοναδική εμπειρία με τις απαγγελίες των ποιητών και τις ωραίες ερμηνείες γνωστών τραγουδιών από την τριμελή ορχήστρα με τον Βασίλη Παπακώστα στο συνθεσάιζερ και στο τραγούδι, τον Δημήτρη Βαλάση στη φυσαρμόνικα και την κιθάρα και τον Νίκο Ταβουλάρη στο μπουζούκι και το τραγούδι.

Απήγγειλαν κατά σειρά δικά τους ποιήματα οι κυρίες Καίτη Καρβούνη, Όλγα Κανελλοπούλου, Λίτσα Δημητροπούλου, Φωτεινή Ψυχογιού, Βούλα Μέμου, Τζούλια Πουλημενάκου. Επίσης οι Βασίλης Παπακώστας και Νίκος Ταβουλάρης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική, αφού ενδιάμεσα απαγγέλθηκαν από τον συντονιστή της εκδήλωσης Νίκο Ταβουλάρη ποιήματα των μεγάλων μας ποιητών Γιώργου Σεφέρη, Κωνσταντίνου Καβάφη και Νικηφόρου Βρεττάκου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κύριος Ιωάννης Αντωνόπουλος καθώς και η Αντιπρόεδρος κυρία Χαρά Καραταράκη ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης δίνοντας υπόσχεση και για άλλες ωραίες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Γιάννης              Ταβουλάρης Νίκος

Προηγούμενο άρθρο“Διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη της Νησίδας”
Επόμενο άρθροΔημοπρατήθηκε η ανάπλαση του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.