Αστυνομικός της ΟΠΚΕ εκτέλεσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά!!!

0

Ένας τριαντάχρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους. Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου εντάχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας. Παρότι συμμετείχε αρχικά στις έρευνες για τη δολοφονία, συνελήφθη έπειτα από βίντεο που είχαν καταγράψει οι κάμερες στις πιάτσες, το οποίο τον έδειχνε να μπαίνει στο ταξί.

Η κάμερα πρόδωσε τον δολοφόνο

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες, μια κάμερα ήταν αυτή που πρόδωσε τον αστυνομικό δολοφόνο του 52χρονου οδηγού ταξί…

Με το όπλο που πυροβόλησε τον Μαζιώτη, σκότωσε τον ταξιτζή!

Με το όπλο των 45 χιλιοστών με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από τον 52χρονο οδηγό ταξί, ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ, είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη το 2014!
Ο 30χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ, είχε βραβευτεί από την υπηρεσία του καθώς στο επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στο Μοναστηράκι, όπου και είχε συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης, τον είχε πυροβολήσει, πετυχαίοντάς τον στο ώμο.

Ο ίδιος στη συνέχεια είχε ζητήσει να μετατεθεί στην Καστοριά, από όπου και κατάγεται, καθώς φοβόταν αντεκδίκηση από τους συντρόφους του Νίκου Μαζιώτη. Το όπλο του, με το οποίο πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο 52χρονο αυτοκινητιστή, ταυτοποιήθηκε και οδήγησε μαζί με την εικόνα από την κάμερα στη σύλληψη και την ομολογία του.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΤι είπε ο Δήμαρχος στον Σπορ FM για το γήπεδο
Επόμενο άρθροΓήπεδο: Τα επικοινωνιακά “Φάουλ” της ΑΕΚ στην τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.