Τουλάχιστον σε δέκα ταξί είχε μπει ο δολοφόνος του 52χρονου

0

Στις μαρτυρίες οδηγών ταξί εστιάζουν την προσοχή τους οι αρχές προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δολοφόνο του 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» οι αρχές έχουν απομονώσει τις καταθέσεις δέκα οδηγών ταξί, από περίπου 150 μαρτυρίες, που θεωρούν ότι έχουν επιβιβάσει τον δολοφόνο στα οχήματά τους σε ανύποπτο χρόνο.

Οι οδηγοί κατέθεσαν πως επιβίβασαν ένα άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά από την περιοχή με προορισμό την οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου και δολοφονήθηκε ο 52χρονος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αρχές θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν κοινά επίμαχα σημεία κίνησης του υπόπτου, που ενδεχομένως βρίσκονται κοντά στον τόπο διαμονής του, και να αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν αποτυπώσει καθαρότερα τα χαρακτηριστικά προσώπου, σωματοδομή, και ίσως κάποιο άλλο ιδιαίτερο στοιχείο του δράστη που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος οδηγός ταξί, ήταν μέλος σε εταιρεία ΤΑΞΙ, με το όχημα να έχει εγκατεστημένο σύστημα εντοπισμού θέσης, ενώ μέσα από το πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης του δρομολογίου που ακολούθησε την μοιραία νύχτα.

Ο άτυχος οδηγός ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, στις 22:19 το βράδυ της Τετάρτης, μέσω Πεύκης και Αμαρουσίου, βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας. Λίγο πιο πάνω από το ΚΑΤ, έστριψε δεξιά στο Ζηρίνειο, μετά από μία μικρή στάση, στη οδό Λεβίδου.

Σε αυτό το σημείο εικάζεται ότι επιβιβάστηκε ο δράστης. Στις 22:47 το στίγμα του GPS μεγαλώνει, καθώς το όχημα βρίσκεται ακινητοποιημένο στη διασταύρωση Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Ο 52χρονος έχει πέσει ήδη νεκρός από τις σφαίρες του αγνώστου…

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο“Από βλαχοδήμαρχοι», πασάδες στα Γιάννενα»!”
Επόμενο άρθροΓήπεδο Beach Volley στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.