Γήπεδο Beach Volley στη Νέα Φιλαδέλφεια!

7

Δεν είναι τρόλ…


Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που θα γίνει την Κυριακή (5/3), το τελευταίο θέμα (14ο) ημερησίας διάταξης έχει τίτλο:

Έγκριση παραχώρησης χρήσης αθλητικού χώρου – γηπέδου και αίθουσας για στέγαση γραφείων και έδρα στον Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ».

Το γήπεδο μπάσκετ στη συνοικία Ειρήνης – Νέα Φιλαδέλφεια

Το δημοτικό συμβούλιο, καλείται να αποφασίσει –κατόπιν εισήγησης της διοίκησης της “Δύναμης Πολιτών”-, την παραχώρηση χρήσης για 6 χρόνια, του δημοτικού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στη συνοικία Ειρήνης- Κάκαβα στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα στο γήπεδο 5×5), στον “Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ»”, ο οποίος θα το μετατρέψει με δικά του έξοδα σε γήπεδο Beach Volley. Το γήπεδο θα το λειτουργεί καθημερινά και τις ώρες από 9:00 -14:00 & 17:00 -22:00, με την προϋπόθεση να δίνει τουλάχιστον 2 ώρες την μέρα (εάν ζητηθούν) στον Δήμο για τον μαζικό αθλητισμό. Επίσης, θα παραχωρήσει -σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης- δημοτική αίθουσα που βρίσκεται στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου  στη Νέα Φιλαδέλφεια (Άγιος Κοσμάς -κάτω από τις κερκίδες του ανοιχτού γηπέδου Μπάσκετ), για την στέγαση των γραφείων και έδρα του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΘΗΝΑ”…

Αθλητικό σωματείο, σύλλογος κλπ με το όνομα “Αθλητικός Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑ»”, δεν γνωρίζουμε να υπάρχει στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα. Και στην αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε κάποια στοιχεία -οτιδήποτε- για τις δράσεις του συγκεκριμένου συλλόγου, γενικά, και όχι μόνο στην πόλη μας. Προφανώς, ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει έδρα τον Δήμο Αθηναίων, αν κρίνουμε από το όνομα “ΑΘΗΝΑ”. Επίσης, πως είναι δυνατόν, να παραχωρηθεί αίθουσα για γραφεία στο συγκεκριμένο σύλλογο στο μπασκετάκι το Αγίου Κοσμά, όταν ο δήμος αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των ενεργών αθλητικών, πολιτιστικών κλπ συλλόγων που ανήκουν στον δήμο μας και κάποιοι από αυτούς (σύλλογος Ηπειρωτών) περιμένουν 3 χρόνια να πάρουν αίθουσα στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, μετά μάλιστα από αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων, τόσο του προηγούμενου (Διοίκηση Έφης Γαϊτανά) όσο και της διοίκησης Αρη Βασιλόπουλου…

Τέλος, ένα ερώτημα. Οι κάτοικοι της περιοχής, που θα “παίζουν μπασκετάκι”;;; Το γήπεδο θα μετατραπεί για τις ανάγκες ενός αθλήματος που δεν είναι τόσο διαδεδομένο στον απλό λαό… και μάλιστα δεν θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να “παίξει μπιτσβολεάκι”… μια και το γήπεδο θα το εκμεταλλεύεται (με συνδρομές φυσικά) το σωματείο -που θα έχει και τα κλειδιά του γηπέδου-! Αυτό, συνάδει με την πολιτική της αριστερής διοίκησης του δήμου;;;

Ή, η “αριστερή πολιτική” του Δήμου, εφαρμόζεται “αλα κάρτ” μόνο “για τους άλλους”;;;


Δείτε την εισήγηση της διοίκησης (14ο Θέμα):

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η.

ΘΕΜΑ: {Έγκριση  παραχώρησης χρήσης αθλητικού χώρου – γηπέδου και αίθουσας}.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των αριθμ. πρωτ: 3740/20-2-2017 & 3997/22-2-2017 εγγράφων αιτημάτων του {ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΘΗΝΑ»}, παρακαλούμε πολύ όπως εισάγετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση το θέμα, που αφορά την έγκριση παραχώρησης χρήσης αίθουσας και αθλητικού χώρου -γηπέδου στον ανωτέρω Αθλητικό Σύλλογο, για την εξυπηρέτηση των διοικητικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του.

Ο Δήμος Φιλαδελφείας –Χαλκηδόνος, εξετάζοντας με προσοχή τα ανωτέρω  αιτήματα, προτίθεται να προβεί στην παραχώρηση χρήσης:

1. της αίθουσας που βρίσκεται επί των οδών Βασ. Αλεξάνδρου & Στρ. Παπάγου -100 Νέα Φιλαδέλφεια (κάτω από τις κερκίδες του ανοιχτού γηπέδου Καλαθοσφαίρισης-BASKET BALL), για την στέγαση των γραφείων και έδρα του Αθλητικού Συλλόγου και του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης – BASKET BALL, που βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις επί των οδών Κηφισσού & Παπαναστασίου – «Συν. Ειρήνη» – Νέα Φιλαδέλφεια, για την εξυπηρέτηση των αθλητικών δραστηριοτήτων του (προπονήσεις και αγώνες) και σύμφωνα με τους εξής όρους:

α) Οι εργασίες συντήρησης, επισκευής της αίθουσας και της ανακατασκευής και μετατροπής του ανωτέρω αθλητικού χώρου (γήπεδο Καλαθοσφαίρισης-basket ball), που θα απαιτηθούν για την μετατροπή του σε γήπεδο beach Volley, θα γίνουν με την έγκριση και την εποπτεία των αρμοδίων υπηρεσιών (Τ.Υ.) του Δήμου και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Το δε κόστος των απαιτουμένων εργασιών, θα το αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου το ανωτέρω Αθλητικό Σωματείο.

β) Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης χρήσης της αίθουσας και του γηπέδου, θα έχει ισχύ για έξι (6) έτη από την υπογραφή.

γ) Η ευθύνη φύλαξης, καθαρισμού και εποπτείας των χώρων, θα είναι υποχρέωση το αιτουμένου Αθλητικού Σωματείου, καθ΄ όλη την διάρκεια της παραχώρησης.

δ) Η ευθύνη, για οτιδήποτε προκύψει κατά την διάρκεια της χρήσης, θα βαρύνει αποκλειστικά το αιτούμενο Αθλητικό Σωματείο.

ε) Η ώρες καθημερινής λειτουργίας του γηπέδου, ορίζονται ως εξής: 9:00 -14:00 & 17:00 -22:00.

στ) Το αιτούμενο Αθλητικό Σωματείο κατά την διάρκεια της παραχώρησης χρήσης, υποχρεούται να παρέχει καθημερινά στο Δήμο, τις ώρες που θα απαιτηθούν και συμφωνηθούν εκατέρωθεν (και όχι λιγότερες από δύο), για την εξυπηρέτηση των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης, καθώς επίσης και για εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο μέλλον.

ζ) Επίσης, οποιοσδήποτε άλλος όρος, τεθεί και ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρακαλείται λοιπόν το σώμα όπως:

1. Εγκρίνει και ψηφίσει την παραχώρηση χρήσης των ανωτέρω χώρων (αίθουσας και γηπέδου).

2.Εγκρίνει και ψηφίσει τις εργασίες μετατροπής του γηπέδου Καλαθοσφαίρισης-Basket ball σε γήπεδο beach Volley.

3.Εγκρίνει και ψηφίσει, τους όρους παραχώρησης χρήσης του ανωτέρω αθλητικού χώρου και αίθουσας.

 

Προηγούμενο άρθροΤουλάχιστον σε δέκα ταξί είχε μπει ο δολοφόνος του 52χρονου
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.