Διακρίσεων συνέχεια για τα τμήματα υποδομής της ΦΕΑ…

0

Πανηγυρική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Αττικής για το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας επικράτησε με σκορ 38-23 στο Χαλάνδρι του τοπικού Προμηθέα το πρωί του Σαββάτου 4 Μαρτίου κι έδωσε συνέχεια στις διακρίσεις του συλλόγου της πόλης μας στα τμήματα υποδομής για τη φετινή σεζόν.

Το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκαν σε ανοιχτό γήπεδο επηρέασε τους νεαρούς παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» …πάτησαν γκάζι, εξασφάλισαν μια διαφορά ασφαλείας και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και παράλληλα μια σπουδαία πρόκριση.

Χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να διατηρεί ο Δημήτρης Μαστρογιάννης. Ο νεαρός τεχνικός της ΦΕΑ μιλώντας στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά, αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, στη συνέχεια τόνισε: «Στόχος μας είναι να δουλεύουμε και να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»…

Για την ιστορία, οι παίκτες που πήραν την πανηγυρική πρόκριση είναι οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Η εκπληκτική πορεία του τμήματος Προμίνι στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής της ΦΕΑ μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από πλευράς διοίκησης, προπονητών, όσο βεβαίως και των ίδιων των αθλητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του “Αριστοτέλη”
Επόμενο άρθροΔημαιρεσίες: Αποτελέσματα εκλογών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.