Γήπεδο ΑΕΚ: Συνέντευξη τύπου Αρη Βασιλόπουλου την Τρίτη

0

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α., ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Αρης Βασιλόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σχετικά με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Fx-news θα δώσει το “παρών” στην ενδιαφέρουσα από όλες τις απόψεις συνέντευξη του δημάρχου, μετά και τα τελευταία γεγονότα.


Δελτίο τύπου

Συνέντευξη Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με θέμα «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Δήμου γύρω από το γήπεδο της Α.Ε.Κ.» την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20.

Προηγούμενο άρθροΔημαιρεσίες: Αποτελέσματα εκλογών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο“Βυθίστηκε” η οικονομία – Πάμε για ύφεση αντί ανάπτυξη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.