Βίντεο: Το πιστολίδι των αστυνομικών με τον ληστή σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό

0

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή απόπειρα ληστείας στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr. Οι σκηνές που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων, των πελατών αλλά και κατοίκων που βρέθηκαν τη στιγμή του περιστατικού πλησίον του καταστήματος κόβουν την ανάσα.

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 36 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το protothema.gr αποτυπώνονται καρέ-καρέ όλες οι αγωνιώδεις στιγμές που διαδραματίστηκαν. Γύρω στις έξι παρά τέταρτο χθες το απόγευμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ κλήθηκαν να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη οδό Φυλής 205 στο Καματερό. Εκείνη τη στιγμή ο 40χρονος Έλληνας δράστης κρατούσε την υπάλληλο του καταστήματος και ζητούσε επιπλέον χρήματα από τους συναδέλφους της. Οι πρώτοι που φτάνουν στο σημείο είναι δύο άνδρες της ασφάλειας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα περιμετρικά του σούπερ μάρκετ απλώνονται περισσότεροι από 40 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Ο ληστής που βλέπει να έχει εγκλωβιστεί από τους αστυνομικούς φωνάζει στου υπαλλήλους του καταστήματος να του υποδείξουν κάποια άλλη έξοδο προκειμένου να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό. Ταυτόχρονα και κρατώντας την υπάλληλο από το λαιμό στρέφεται απειλητικά με προτεταμένο το όπλο του εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: ‘Πάσα’ Ανδριόπουλου στον Δήμο για ‘ανταποδοτικά οφέλη’
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από το συλλαλητήριο στο Δημαρχείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.