Ενημερώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακάτω ενημερώσεις:


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ολοκλήρωσε τις εργασίες του στα πλαίσια ανακατασκευής εργασιών σε δύο αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και ειδικότερα στα δύο Δημοτικά Γυμναστήρια που  βρίσκονται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 4, στη Νέα Χαλκηδόνα (πρώην Στρατιωτικό εργοστάσιο) και επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όσον αφορά την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Δημοτική Ενότητα Νέας Χαλκηδόνος (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) οι εργασίες  πραγματοποιήθηκαν τόσο στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου όσο και στο εσωτερικό χώρο. Συγκεκριμένα, αντικαταστήθηκαν και επισκευάστηκαν τα εξωτερικά κουφώματα καθώς και τα υαλοστάσια της κύριας όψης, κατασκευάστηκε  ράμπα πρόσβασης για ΑΜΕΑ, αποξηλώθηκε το παλαιό κατεστραμμένο δάπεδο και τοποθετήθηκε νέο στην κύρια αίθουσα του χώρου. Επιπλέον, κατασκευάστηκαν δυο νέα WC και ένα WC ΑΜΕΑ. Ακόμη αντιμετωπίστηκε η πλήρης ανυπαρξία ψύξης θέρμανσης του χώρου με την τοποθέτηση τεσσάρων νέων κλιματιστικών μονάδων τύπου «ντουλάπας» με την ταυτόχρονη ενίσχυση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Τέλος, τοποθετήθηκε πλήρης μόνωση στην οροφή του κτιρίου.

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί της οδού Τρωάδος 2 στη Δημοτική Ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας, ανακατασκευάστηκαν και επισκευάστηκαν τα ξύλινα δάπεδα των δυο αιθουσών του γυμναστηρίου, αντικαταστάθηκε η πόρτα της κύριας εισόδου και τέλος ο Δήμος προμηθεύτηκε και εξόπλισε το γυμναστήριο με νέα όργανα γυμναστικής (ποδήλατα, διαδρόμους και πολυόργανα) αντικαθιστώντας παλιά και εκτός λειτουργίας όργανα που υπήρχαν στο χώρο.


Tην Τετάρτη  8 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 4η συνάντηση της «Ακαδημίας Γονέων» του Δήμου σε συνεργασία με την Μονάδα Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας και ώρα 18.00 ΘΕΜΑ:«Η διαδικτυακή αποπλάνηση των εφήβων κατά την πλοήγηση τους στον κυβερνοχώρο»

Ελεύθερη συμμετοχή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η 16η δράση του Χωριού Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες στον Πεζόδρομο του Άλσους από τις 08:00-14:00.

Θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος.

Προηγούμενο άρθροΚατάργηση της «Αντιγόνης» ζητά το υπουργείο -«Ούτε η Χούντα δεν την κατάργησε», απαντούν οι φιλόλογοι!
Επόμενο άρθροΣυμπαράσταση στη Μυρτώ και από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.