Δ.Φ.Χ.: Ανακοίνωση πρόσληψης ενός ατόμου στο Κ.Η.Φ.Η

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση πρόσληψης:

        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσληψης για μία (1)  θέση με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος που εδρεύει στην Ν.Χαλκηδόνα οδός Αγ.Αναργύρων 11 ΤΚ 14343

Έχοντας υπόψη:

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει.
  2. Την υπ’ αριθμ. 3613/29-11-2016 Απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής περί Ένταξης της Πράξης «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος» με Κωδικό ΟΠΣ 5002334 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».
  3. Τις διατάξεις του άρθρου 51, παρ. 4α και 4β, του Ν. 4407/2016 περί μη  έγκρισης της επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 και για αρχική πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που ασχολείται σε ευρωπαϊκά προγράμματα.
  4. Τον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσιών της Επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΦΧ   Ανακοινώνει:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ (Κ.Η.Φ.Η.)», στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, που εδρεύει στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός

ατόμων

100 Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

(Για τη στελέχωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος)

Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού (Καθαριότητας) Από την υπογραφή της σύμβασης έως 30-6-2017, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. 1

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης Τίτλος σπουδών

και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

100 Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριος τίτλος τριταξίου Γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το έτος 1980 απολυτήριος τίτλος Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος Κατώτερης Τεχνικής σχολής του Ν.Δ.580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν.2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλουν αίτηση ( με κωδικό έντυπο ασεπ ΣΟΧ.4) στα  γραφεία της υπηρεσίας μας, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , οδός Αγ. Αναργύρων 11 Ν. Χαλκηδόνα στην  κ. Αλιμπέρτη Ειρήνη  εντός  προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού  ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (§ 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994) δηλαδή από 20/02/2017 έως 01/03/2017.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα – δείτε τα 16 θέματα
Επόμενο άρθροΒίντεο: Απάντηση Βασιλόπουλου στην ανοιχτή επιστολή Κουτσάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.