Μόνιμες προσλήψεις σε ΕΚΑΒ, ΕΥΑΘ, δικαστήρια & Υγεία (αιτήσεις)

0

Εδώ και μέρες έχει δοθεί το σήμα εκκίνησης για σειρά προλήψεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις

ΕΥΑΘ

Το ΑΣΕΠ δημοσιοποιήσε την 5Κ/2016 σχετική προκήρυξη  (ΦΕΚ 12/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

ΕΚΑΒ

Εκδόθηκε η 6Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις λήγει στις 26 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Εκδόθηκε η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Επίσης, η  1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

ΠΗΓΗaftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΤον σκότωσαν μέσα στο σπίτι του και έκαψαν το αυτοκίνητό του…
Επόμενο άρθροΚαταγγελία: Έξαρση γρίπης και… θάνατοι – Ελλείψεις σε εμβόλια και φάρμακα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.