Καταγγελία: Έξαρση γρίπης και… θάνατοι – Ελλείψεις σε εμβόλια και φάρμακα!

0

Τις ελλείψεις σε αντιγριπικά εμβόλια και φάρμακα, επισημαίνει το μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, επικεφαλής της ΑΚΙΦ, κ. Στέλιος Καλογερόπουλος, σε μία κρίσιμη για τη δημόσια υγεία περίοδο, που κατά την πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου έχουν καταγραφεί, ήδη, επίσημα 8 θάνατοι.Ο κ. Καλογερόπουλος αναφέρεται στην προσπάθεια του ΦΣΑ να καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές και καλεί το Υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του…, σε μία προσπάθεια ο αριθμός 8 να μείνει εκεί…

«Οι ελλείψεις  αντιγριπικών εμβολίων αλλά και φαρμάκων προκαλεί φρενίτιδα στους βαριά πάσχοντες.

Ο Φαρμακευτικός κόσμος, κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσουν οι ασθενείς να ακολουθήσουν την ενδεδειγμένη θεραπεία τους.

Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ να αναλάβουν τις ευθύνες τους  και να επιληφθούν  των ελλείψεων εμβολίων και φαρμάκων, ώστε ο πολίτης  αυτής της χώρας να έχει πρόσβαση στην θεραπεία του.

Η έλλειψη εμβολίων και φαρμάκων βλάπτει σοβαρά την υγεία», σχολιάζει ο κ. Στέλιος Καλογερόπουλος.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΜόνιμες προσλήψεις σε ΕΚΑΒ, ΕΥΑΘ, δικαστήρια & Υγεία (αιτήσεις)
Επόμενο άρθροΟ Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Χαλκηδόνιο Ωδείο! (Σεμινάρια Πιάνου)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.