Τον σκότωσαν μέσα στο σπίτι του και έκαψαν το αυτοκίνητό του…

0

Δολοφονημένος βρέθηκε τα ξημερώματα 67χρονος συνταξιούχος στο σπίτι του στην Κατερίνη, όπου διέμενε μόνος. Ο 67χρονος έφερε τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις διάρρηξης…Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχτεί κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι του 67χρονου.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διαπίστωσαν ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν ο 67χρονος και έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης. Η νεκροτομή-νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί από ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΣαρωτικές αλλαγές σε λαϊκές αγορές και πλανόδιο εμπόδιο
Επόμενο άρθροΜόνιμες προσλήψεις σε ΕΚΑΒ, ΕΥΑΘ, δικαστήρια & Υγεία (αιτήσεις)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.