ΟΑΕΔ: Απασχόληση μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών στους Δήμους

0

Τη δυνατότητα ένταξης, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, μακροχρόνια ανέργων εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ, από 55 έως 67 ετών, σε προγράμματα που καταρτίζονται από τον ΟΑΕΔ, για την απασχόλησή τους στον δημόσιο τομέα, στους ΟΤΑ α΄ και β΄βαθμού, καθώς και στις πάσης φύσεως επιχειρήσεις αυτών, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς στη Βουλή.

Στόχος της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η κυβέρνηση είναι να υπάρξει η απαιτούμενη σαφήνεια ως προς τις συντρέχουσες προϋποθέσεις, ώστε αυτή να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την απασχόληση ανέργων 55 έως 67 ετών οι οποίοι, κατά τεκμήριο, πολύ δυσκολότερα από άλλες ηλικιακές ομάδες, θα μπορέσουν να βρουν εργασία και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα χρόνια εργασίας για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Προηγούμενο άρθροΑντίδραση Τόσκα για την εκδήλωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια
Επόμενο άρθροΜενίδι: Σχέδιο… Αλ Καπόνε από την ΕΛ.ΑΣ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.