Ν.Φιλαδέλφεια: “Συμμορία” χτύπησε 3 ανήλικα παιδιά για να τα ληστέψει – αποκλειστικό ρεπορτάζ!

3


Πολύ σοβαρό είναι το περιστατικό που συνέβη στην οδό Παπαναστασίου, που συνδέει τον σταθμό ΗΣΑΠ με τη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή το απόγευμα (6.30μμ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Fx-news, 3 ανήλικα παιδιά (2 κορίτσια & 1 αγόρι), περπατώντας στο πεζοδρόμιο με κατεύθυνση τη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ύψος του Lidl,  προσεγγίστηκαν από 3 άτομα ηλικίας 25-30 ετών, με πρόφαση να τους ρωτήσουν που βρίσκεται μια εκκλησία στην περιοχή!!! Το ένα άτομο -σκούρα χαρακτηριστικά, μάλλον ξένος- πλησίασε στενά το ένα κορίτσι και κρατώντας το από τους ώμους, ζήτησε από όλα τα παιδιά, να τους δώσουν “ήρεμα” τα κινητά τους και ότι χρήματα είχαν. Την ίδια στιγμή οι άλλοι δύο της συμμορίας, είχαν περικυκλώσει τα άλλα δυο παιδιά.Τα παιδιά πανικοβλήθηκαν, έβαλαν τις φωνές, και την ίδια στιγμή, το αγόρι δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο, το κορίτσι που δεν κρατούσαν στην προσπάθειά του να τρέξει, έσπασε το πόδι του, ενώ το έτερο κορίτσι που κρατούσαν, βρίσκεται νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Παίδων, με πρόβλημα στον αυχένα του!

Στην συγκεκριμένη οδό, έχουν σημειωθεί πολλά παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια. Κάθε λογής “κλεφτρόνια” -με σύμμαχο τους το σκοτάδι- τη στήνουν σε ανηλίκους, άλλα και ενηλίκους, στην διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους “ψειρίζουν”! Και δυστυχώς, πολλές φορές, τους τραυματίζουν! 

Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαμε στην ίδια περιοχή και σοβαρή απόπειρα βιασμού 16χρονης μαθήτριας! Δείτε⇒ Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστική Μαρτυρία από την απόπειρα Βιασμού της 16χρονης μαθήτριας από 47χρονο Μπαγκλαντεσιανό!

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ. για την “επίθεση σε μέλη του Δήμου”
Επόμενο άρθροΡωσία: Αεροπλάνο κατέπεσε κι έζησαν όλοι οι επιβάτες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.