Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ. για την “επίθεση σε μέλη του Δήμου”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκαν μέλη της διοίκησης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, έξω από τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων το απόγευμα  της Πέμπτης 15-12-2016 από οπαδούς της ΑΕΚ.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας καταδικάζει απερίφραστα, τραμπουκισμούς και προσπάθεια τρομοκράτησης αιρετών και μελών της δημοτικής αρχής.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στη νόμιμα  εκλεγμένη Δημοτική Αρχή της πόλης να εκφράζεται ελεύθερα και δημόσια, διαφορετικά τίθεται ζήτημα Δημοκρατίας.

Δεν μπορεί το όνομα και η ιστορία της ΑΕΚ να χρησιμοποιείται ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ,  από κανέναν. Τέτοιου είδους πράξεις και πρακτικές, πρέπει να καταδικάζονται από κάθε υγιή φίλαθλο της ΑΕΚ και σίγουρα  από την εκάστοτε διοίκησή της

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο από την εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Μπακογιάννη στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: “Συμμορία” χτύπησε 3 ανήλικα παιδιά για να τα ληστέψει – αποκλειστικό ρεπορτάζ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.