Αίσθηση προκάλεσε τη Περασμένη Πέμπτη (10/9) το δημοσίευμα του Fx για την απόπειρα βιασμού 16χρονης μαθήτριας από υπήκοο του Μπαγκλαντές στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Το Fx-news.gr μετά από το σχετικό ρεπορτάζ, συνομίλησε με άνθρωπο που ήταν μπροστά καθ΄όλη τη διάρκεια της αποτρόπαιας αυτής πράξης και μας κατέθεσε την εμπειρία του:

“Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9 γυρω στις 1.30) βρισκόμουν στην οδό Παπαναστασίου. Στο τέλος της “Παπαναστασίου” και μετά το κτήριο που βρίσκεται το τμήμα Πυγμαχίας της ΑΕΚ, ακριβώς κάτω από την διαφημιστική πινακίδα του σουπερμάρκετ “LIDL” (φωτ.) που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, άντρας μάλλον αλλοδαπός έπιασε από τον λαιμό ανήλικη κοπέλα και προσπαθούσε να ασελγήσει εις βάρος της. Η κοπέλα ήταν παρέα με μια φίλη της και περπατούσαν αμέριμνες στο πεζοδρόμιο, όταν δέχτηκαν την ξαφνική επίθεση. Από τις φωνές των κοριτσιών, έτρεξε αμέσως ένας περαστικός και προσπάθησε να απομακρύνει τον δράστη από την κοπέλα. Ο δράστης σε κατάσταση “αμόκ” αντιστάθηκε βιαίως, έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κορίτσι, το οποίο δεν άφηνε από τα χέρια του φωνάζοντας “είναι η γυναίκα μου”! Μάλιστα κρατούσε και μια σιδερένια ράβδο… Ευτυχώς, από γειτονικά καταστήματα ήρθαν προς βοήθεια άλλοι δύο άντρες και όλοι μαζί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να δέσουν τον 47χρονο σεσημασμένο -όπως αποδείχτηκε– δράστη. Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε. Η κοπέλες σε κατάσταση σοκ φιλοξενήθηκαν για λίγο σε παρακείμενο κατάστημα έως ότου αναλάβουν οι αστυνομικές αρχές.”…

Προηγούμενο άρθροΤην Αγιά Σοφιά… τζαμί θέλει ο τούρκος υπουργός Πολιτισμού!
Επόμενο άρθροΒίντεο: “Σε αυτά τα νερά που τα παιδιά μας κολυμπούν, κάποια άλλα δεν τα καταφέρνουν”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

15 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.