Αγ. Μαρίνα Ν.Φ.: “Ως εδώ και μη παρέκει” λένε οι κάτοικοι μετά και τη φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτήριο!

0

pageΣε μεγάλο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας τον Απρίλιο του 2015, τόσο τηλεοπτικό όσο και στην έντυπη εφημερίδα μας, για τα εγκαταλελειμμένα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία & ασφάλεια κτήρια της πόλης μας,  είχαμε συμπεριλάβει και το «Στέκι» της  Οδού Θεσσαλονίκης στην Αγία Μαρίνα Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για μία ημιτελής οικοδομή (τριώροφο), η οποία έχει εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες της και έχει γίνει ο “φόβος και ο τρόμος” των κατοίκων της περιοχής. Στο ρεπορτάζ που είχαμε κάνει (δείτε βίντεο) αλλά και από τις καταγγελίες των κατοίκων, ο χώρος έχει μετατραπεί σε “κέντρο παραβατικότητας” που το λιγότερο που γίνεται είναι η χρήση ναρκωτικών ουσιών…

Την Τρίτη (6/12) το βράδυ δε, οι κάτοικοι -σύμφωνα με μαρτυρίες- ήρθαν αντιμέτωποι και με τη φωτιά, η οποία ξέσπασε στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτηρίου και οι φλόγες του σχεδόν αγκάλιασαν τα παρακείμενα κτήρια

Μολαταύτα, και παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις τους στους αρμόδιους φορείς, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει αλλά μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται με απροσδιόριστες μελλοντικές συνέπειες για την δημόσια ασφάλεια και υγεία των κατοίκων….

Προηγούμενο άρθροΓέννησε το… εγγόνι της!
Επόμενο άρθροΠυροβόλησε αστυνομικό και αυτοκτόνησε, στο κέντρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.