Γέννησε το… εγγόνι της!

0

Όταν η Τζούλι Μπράντφορντ γεννούσε την κόρη της δεν πίστευε ότι κάποια μέρα, χρόνια μετά, θα γεννούσε και το… εγγόνι της!

Η Μπράντφορντ αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και να γεννήσει το παιδί της κόρης της, Τζέσικα, η οποία διαγνώστηκε στα 18 της με καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας και έκτοτε δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Η Τζέσικα, η οποία είχε καταψύξει τα ωράρια της πριν ξεκινήσει χημειοθεραπείες πριν 3 χρόνια, αποφάσισε τον περασμένο Μαϊό να τα ξεπαγώσει, προκειμένου η μητέρα της να γίνει παρένθετη μητέρα.

 “Ήξερα ότι η Τζέσικα ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει μητέρα όπως κι εγώ. Όταν ο καρκίνος της στέρησε αυτή τη δυνατότητα, συγκλονιστήκαμε. Αποφάσισα ότι αν θα μπορούσα να γίνω παρένθετη μητέρα, θα άλλαζαν όλα. Ήταν τιμή μου να έχω το παιδί της. Περάσαμε πολύ καιρό στα νοσοκομεία και μας φαινόταν φυσιολογικό. Είμαι απλά πολύ χαρούμενη που αυτή η τελευταία επίσκεψη ήταν για ένα τέτοιο θαυμάσιο λόγο” δήλωσε η μητέρα της στο BBC.

Η Τζούλι Μπράντφορντ έφερε, λοιπόν, στον κόσμο το εγγόνι της, με εξωσωματική γονιμοποίηση, την περασμένη Παρασκευή.

Προηγούμενο άρθρο«Eπιχείρηση ντόπας” από Έλληνα επίσημο μάνατζερ ποδοσφαίρου!
Επόμενο άρθροΑγ. Μαρίνα Ν.Φ.: “Ως εδώ και μη παρέκει” λένε οι κάτοικοι μετά και τη φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτήριο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.