Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

0

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Συνολικά προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 63 άτομα και συγκεντρώθηκαν 47 φιάλες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης βρέθηκαν στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που διεξήγαγε την αιμοληψία, με τους εθελοντές αιμοδότες, με τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Ν.Φ. και φυσικά με τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την συμμετοχή και την στήριξη της συγκεκριμένης καθιερωμένης πλέον, δράσης του Δήμου μας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές.  Γιατί όπως είναι γνωστό το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!

Διαβάστε σχετικά και εδώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα ο Γ. Κουμουτσάκος
Επόμενο άρθροΧρυσός Πανευρωπαϊκός ο Αθάνατος Κωνσταντίνος του Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό Ν.Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.