Η Εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

0

54321Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τιμήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας η εορτή του Αγίου ενδόξου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ν. Ηράκλειο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Γαβριήλ, απευθυνόμενος στους πιστούς, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο θαυμαστό βίο του Αγίου Νικολάου, ο οποίος μιμούμενος τον Χριστό, αποτέλεσε πρότυπο έμπρακτης θυσιαστικής αγάπης για τον πλησίον, ευχόμενος προς όλους χρόνια πολλά!

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τη συνεστίαση του Α.Σ.Φ. Ευ Αγωνίζεσθαι–Π.Ο. Πίστη
Επόμενο άρθροPISA: Απογοητευτικές οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.