Φωτορεπορτάζ από τη συνεστίαση του Α.Σ.Φ. Ευ Αγωνίζεσθαι–Π.Ο. Πίστη

0
Φωτογραφία αρχείου

ey-agonizesthe-daskalos-11Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Σ.Φ.ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου ΠΙΣΤΗ για τις ανάγκες των μικρών μαχητών που πολεμούν εναντίον του καρκίνου. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν με βραβεύσεις σύλλογοι και πρόσωπα που προσφέρουν έργο στην πόλη.


 Βραβεύτηκαν:

1. Ο Πολιτιστικός –Φυσιολατρικός Σύλλογος «ΟΑΣΗ» για την πολιτιστική και κοινωνική του δράση. Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος  Ν.Φ.Ν.Χ. Νίκος  Ανανιάδης, στον πρόεδρο του Συλλόγου  Γιάννη Αντωνόπουλο.

2.Ο Σύλλογος Γονέων –Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου «Σπαθάρη» για τον αγώνα τους , με την συνδρομή της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου μας, να ξαναχτιστεί το σχολείο τους στην ιστορική του θέση.Την απονομή έκανε ο π. διευθυντής του σχολείου Κώστας Παπαΐωάννου στην προέδρο του Σ.Γ.Κ. κ. Όλγα Στάθαρη.

3.Ο επιχειρηματίας  Παναγιώτης  Κούτρας  για την αθλητική και κοινωνική του δράση. Την απονομή έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ν.Φ.Ν.Χ. Λύσανδρος  Γεωργαμλής.

4. Η  κ.  Ευαγγελία  Τσαπατσάρη κοινωνιολόγος-σύμβουλος  ψυχικής υγείας, στέλεχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας για την επιστημονική και κοινωνική της δράση. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Γεωργάκης.

5. Ο Γιάννης Σβουρένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για την κοινωνική του δράση στον αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Ν.Φ.Ν.Χ. Θεόδωρος Μανωλεδάκης.

6. Τέλος βραβεύτηκε η οικογένεια Χαϊτίδη για την πολύχρονη προσφορά της στην μουσική λαϊκή παράδοση.

Ο Α.Σ.Φ. Ευ Αγωνίζεσθαι και η Π.Ο. Πίστη ευχαριστούν όσους ενίσχυσαν με κάθε τρόπο την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροΑπλή αναλογική στις Δημοτικές εκλογές!
Επόμενο άρθροΗ Εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.