Διακρίσεις & μετάλλια για την Α.Σ. Ανδρομέδα!

0

2342314Επί 14 συναπτά έτη ο Σύλλογος μας συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ακροβατικής γυμναστικής με συνεχείς διακρίσεις και μετάλλια.

Στο φετινό Πρωτάθλημα που διεξήχθη 26&27 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας παρουσιάσαμε προγράμματα υψηλού αγωνιστικού επιπέδου και καταφέραμε να διακριθούμε σε όλες τις κατηγορίες που διαγωνιστήκαμε, κατακτώντας επιπλέον 3 χρυσά μετάλλια με την τριάδα Γυναικών Δ κατηγορίας!

Χρυσές πρωταθλήτριες 2016 είναι τα παιδιά της πόλης μας Βανέσσα Μεράι, Ελπίδα Παγώνα και Σπυριδούλα Βούλγαρη με ένα συγκλονιστικό αγώνα αντιμετωπίζοντας τον πιο έντονο συναγωνισμό των τελευταίων χρόνων!

Συγχαρητήρια στα παιδιά της πόλης μας!!

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων τής ΑΕΚ 2011”
Επόμενο άρθροΒασιλόπουλος, Κουμαριανός, Παπανικολάου, στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.