Ήττα του Ιωνικού ΝΦ από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου

0

Ήττα του Ιωνικού ΝΦ από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στην 8η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών!

Στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου διεξήχθη ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού ΝΦ και του Ολυμπιακού Κερατσινίου για την 8η αγωνιστική Α2 ανδρών. Η ομάδα των Φουντεδάκη – Μαντζόπουλου ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, στο 20′ ο Κρητικός εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού και βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει το σκορ με αποτέλεσμα η ομάδα του Κερατσινίου να προηγηθεί στο ημίχρονο 13 – 10.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε τον ίδιο ρυθμό με τον Ιωνικό ΝΦ να προσπάθει να ισοφαρίσει τον αγώνα αλλά η ομάδα του Ανταλή έλεγξε την πίεση και πήρε την νίκη με 25 – 21.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ ο Ηρακλής ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ με 8 γκολ και για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ο Μάριος ΔΑΛΕΚΟΣ με 7 γκολ.

 

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-3, 7-4, 9-6, 12-8, 13-10 (ημχ.), 14-12, 17-15, 18-16, 19-17, 23-19, 25-21.

Ολυμπιακός Κερατσινίου (ΑΝΤΑΛΗΣ): ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΟΥΔΑΣ (1), ΣΑΜΑΡΑΣ (4), ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΛΟΠΑΡΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ (2), ΚΟΥΛΑΡΑΡΗΣ (1), ΔΑΛΕΚΟΣ (7), ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΚΗΣ (5), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΜΑΤΘΙΑΔΗΣ (5), ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΝΤΕΜΑ.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ – ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (1), ΒΙΔΑΚΗΣ (2), ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ (1), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (2), ΞΑΝΘΑΚΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (8), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (3), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (4), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Προηγούμενο άρθροΑκυβέρνητο λεωφορείο προκάλεσε ακρωτηριασμό και μεγάλες ζημιές!
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη η δραπέτης που πέταξε το ηλεκτρονικό “βραχιολάκι” στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.