Ακυβέρνητο λεωφορείο προκάλεσε ακρωτηριασμό και μεγάλες ζημιές!

0

Ένας 77χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ, ακυβέρνητο, παρέσυρε ότι έβρισκε μπροστά του στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού, στην Αγία Σοφία στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος έχει ακρωτηριαστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από το όχημά του προκειμένου να δει πώς θα περάσει από το δρόμο, καθώς είχε προηγηθεί άλλο τροχαίο ατύχημα με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χειρόφρενο του λεωφορείου λύθηκε, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ξεκινήσει μια τρελή κατηφορική πορεία παρασύροντας στο πέρασμά του ό,τι έβρισκε.
Το βαρύ όχημα άρχισε να χτυπά στα παρκαρισμένα ΙΧ, ενώ τραυμάτισε και σοβαρά τον ηλικιωμένο. Τελικά σταμάτησε την «τρελή» του πορεία πέφτοντας πάνω σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Πειραιά και της Πυροσβεστικής.

Η Τροχαία προχώρησε σε καταγραφή των υλικών ζημιών και σε απεγκλωβισμό των οχημάτων.

Προηγούμενο άρθροΤραγικός τέλος για Δημοτικό Σύμβουλο – υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας…
Επόμενο άρθροΉττα του Ιωνικού ΝΦ από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.