Ψυχραιμία για τον “περίεργο” που κυκλοφορεί στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια

2

skia
Μετά από καταγγελίες που λάβαμε στην εφημερίδα μας από δημότες τις τελευταίες μέρες, σχετικά με άτομο που παρενόχλησε λεκτικά (σεξιστικές εκφράσεις) νεαρά κορίτσια αλλά και κυρίες, στην περιοχή που βρίσκεται το 4ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο και 1ο-2ο ΕΠΑΛ, στη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια, η εφημερίδα μας Fx-news έκανε το σχετικό ρεπορτάζ.

Το “περίεργο” άτομο ευτυχώς -μέχρι στιγμής- δεν έχει “αγγίξει” σωματικά κάποιο “θύμα”, αλλά “αρέσκεται” -σε λεκτικά-σεξιστικά σχόλια από σχετική απόσταση.

Ο δράστης κυκλοφορεί με μηχανάκι χωρίς πινακίδες και είναι περίπου 35 με 40 ετών (σύμφωνα με μαρτυρίες), ενώ η αστυνομία είναι ενήμερη και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Μολαταύτα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία την “δράση” του περίεργου ατόμου, το οποίο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουμε (μαρτυρίες), δεν δείχνει να έχει το προφίλ ιδιαίτερα επικίνδυνου ατόμου.

Θα πρέπει οπωσδήποτε όμως, όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που αντιληφθούμε κάτι περίεργο να καλέσουμε άμεσα την αστυνομία.

(100 άμεση δράση – 210.2589640 Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας)

Προηγούμενο άρθρο2η συνάντηση “Ακαδημίας Γονέων” στο Πνευματικό Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΚωστής Πολύζος: Ισόβια στη μάνα και τον πατριό του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.