Επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία!

0


Επίθεση πιθανότατα με

χειροβομβίδα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στο κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στο κέντρο της Αθήνας, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και είχαν κατεύθυνση από το Χίλτον προς το Σύνταγμα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από την πρεσβεία και πέταξαν αντικείμενο, μάλλον χειροβομβίδα, το οποίο εξερράγη, τραυματίζοντας τον αστυνομικό που υπήρχε στο σημείο για τη φύλαξη του κτηρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν προς τα Εξάρχεια.

Προηγούμενο άρθροΌταν η γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ πόζαρε ΟΛΟΓΥΜΝΗ! (photos)
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Νέα Τμήματα χορωδίας ενηλίκων, ανηλίκων και ΚΑΠΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.