Δ.Φ.Χ.: Νέα Τμήματα χορωδίας ενηλίκων, ανηλίκων και ΚΑΠΗ

0

xorodiaΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας ενημερώνει ότι ξεκινούν μαθήματα για τη δημιουργία χορωδιών ενηλίκων, ανηλίκων και ΚΑΠΗ.

Δημιουργούνται αρχικά 1 ομάδα χορωδίας ενηλίκων, 1 παιδική χορωδία και 2 χορωδίες των μελών  ΚΑΠΗ.

Χορωδός θα είναι η κυρία Μαρία Κάτσαρη, με σπουδές, εμπειρία και ταλέντο στην οργάνωση χορωδιών. Έχει πτυχία  Ωδικής, Αρμονίας, Πιάνου, Αντίστιξης,  και Φυγής.

Η κυρία Κάτσαρη έχει υπάρξει Μαέστρος-Χορωδός-Μουσικός των Χορωδιών

Θ. Μεταμορφώσεως Πειραιώς, Αγ. Ελευθερίου Καμινίων, Αγ. Σοφίας Πειραιά, Πεντατονικού Ωδείου, Δ1 ΚΑΠΗ Πειραιά, Μουσικής Σχολής «Μελωδία» με πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει, επίσης, πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία με παιδιά σε ωδεία, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ ξεκινούν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 το πρωί στις 9 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας και στις 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας στην οδό Ν. Τρυπιά 45 Ν. Φιλαδέλφεια και για κάθε Πέμπτη, εκτός αργιών.

Οι χορωδίες  ενηλίκων  και παιδιών ξεκινούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 των ενηλίκων στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας Αγ. Αναργύρων 9 Ν. Χαλκηδόνα, ενώ η παιδική χορωδία στις 16:00 και για κάθε Σάββατο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλ.  2102526255 & 2102514446 υπεύθυνος κ. Γουργούλης Χαράλαμπος.

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση στη Γαλλική πρεσβεία!
Επόμενο άρθροΙσχυρός σεισμός στο Κιλκίς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.