Αεροπορική τραγωδία: 6 διασωθέντες – 4 ποδοσφαιριστές της Βραζιλιάνικης ομάδας!

0

aeroporiko-atyxhma-vrazilia1Τραγωδία στην Κολομβία όπου αεροσκάφος με 81 επιβαίνοντες συνετρίβη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 76 άνθρωποι, ενώ πέντε ανασύρθηκαν ζωντανοί.

Μεταξύ των 81 επιβαινόντων -72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος- ήταν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας “Chapocoense”, η οποία ταξίδευε για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα στο Μεντεγίν προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ, δήλωσε αξιωματούχος.

Το αεροπλάνο, της εταιρίας Lamia της Βενεζουέλας, εκτελούσε πτήση τσάρτερ προς την πόλη Μεντεγίν και θα εκτελούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο Jose Maria Cordova στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο της Κολομβίας.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, συνετρίβη από έλλειψη καυσίμων λίγο πριν φτάσει στην Κολομβία και συγκεκριμένα στην περιοχή Τσέρο Γκόρδο.

Οι αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου.Τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα

Ανάμεσα στους επιζώντες, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα media, είναι οι ποδοσφαιριστές Alan Ruschel, Marcos Danilo και Jakson Follmann, αλλά και ο δημοσιογράφος, Rafael Henzel, όπως και η Ximena Suarez.

Πρόκειται για τους τρεις παίκτες της «Chapecoense»: Ο αμυντικός Alan Ruschel, ο τερματοφύλακας Danilo και ο επίσης τερματοφύλακας Jakson Follmann.1-vert

Οι αρχές της Βραζιλίας κήρυξαν σήμερα τη χώρα σε τριήμερο εθνικό πένθος

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα της συντριβής.

«Εκφράζω την αλληλεγγύη μου αυτή τη θλιβερή στιγμή που η τραγωδία έχει πλήξει δεκάδες βραζιλιάνικες οικογένειες», ανέφερε ο Τεμέρ σε δήλωσή του, προσθέτοντας πως το υπουργείο Εξωτερικών και η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας εργάζονται για να βοηθήσουν τους συγγενείς των θυμάτων.

«Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να ελαφρύνει τον πόνο των φίλων και των οικογενειών του αθλητισμού και της εθνικής δημοσιογραφίας».

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν πρόγραμμα “Ελέγχου Μνήμης” από την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΟ Φιντέλ θαύμαζε Μακάριο και Γρίβα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.