Δωρεάν πρόγραμμα “Ελέγχου Μνήμης” από την Παρασκευή

0

dimarxeio-2016O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ», ξεκινά και πάλι το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μνήμης «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.

Ο βασικός στόχος του προγράμματος «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ», είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με τη μνήμη, τις διαταραχές της και τους τρόπους διατήρησής της. Στα ιατρεία μνήμης προσφέρεται έγκαιρη διάγνωση της Νόσου του Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας, μέσω  εξειδικευμένης αξιολόγησης της μνήμης των ηλικιωμένων.

Το Ιατρείο Μνήμης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί δωρεάν και κατόπιν ραντεβού στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας Νικολάου Τρυπιά 45  κάθε δεύτερη Παρασκευή 9:00π.μ – 13:00μ.μ.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο:210 2532047(εσ. 303 & 310)

Προηγούμενο άρθροΚαι έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη!
Επόμενο άρθροΑεροπορική τραγωδία: 6 διασωθέντες – 4 ποδοσφαιριστές της Βραζιλιάνικης ομάδας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.