Και έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη!

0

dimotiko-symvoylio-16-11-2016Την Τετάρτη 30.11.2016 στις 8.00μμ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας, με μοναδικό θέμα τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2017. (δείτε ΕΔΩ)

Σήμερα Τρίτη 29/11 λάβαμε από τον Δ.ΝΦ.ΝΧ πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση την ίδια μέρα και μισή ώρα νωρίτερα (7.30μμ)… Δείτε τα θέματα:

  1. Ενημέρωση επί θεμάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εν όψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. (Θεσσαλονίκη, 1-3/12/2016).
  2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020  με τίτλο: ««∆οµή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος» -Ορισμός υπευθύνου της Πράξης.       
  3. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016, βάσει της αριθ. 225/2016 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα της Η.Δ. λόγω της πραγματοποίησης του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ από 1/12 έως 3/12/2016 στη Θεσσαλονίκη και της δέσμευσης του κ. Δημάρχου ότι θα γίνει σχετική συζήτηση στο Δ.Σ. πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, για το 2ο θέμα δεδομένου ότι η αξιολόγηση των προτάσεων είναι άμεση, κάθε δε πρόταση αξιολογείται αυτοτελώς µε σειρά προτεραιότητας που καθορίζεται από την ημερομηνία υποβολής της και για το 3ο θέμα λόγω της ανάγκης άμεσης ψήφισης της 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2016 για την αντιμετώπιση επειγουσών οικονομικών αναγκών του, συμπεριλαμβανομένων έκτακτης επιχορήγησης προς τις Σχολικές Επιτροπές και καταβολής πολεοδομικών προστίμων για δημοτικά ακίνητα.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από τους Κερκυραίους Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΔωρεάν πρόγραμμα “Ελέγχου Μνήμης” από την Παρασκευή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.